• Pouze online
  • Nové

Cukrářská výroba II – Ludvík Bláha a kolektiv

232,00 Kč

pro 2. ročník oboru vzdělání Cukrář

4., přepracované vydání

formát A5, 184 stran,

29 obrázků, 4 tabulky

Rok vydání 2013

E-kniha

Počet

Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvém roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje též chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají.

Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat.

Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.

U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

07-03
9788073330989
978-80-7333-098-9

4 další produkty ve stejné kategorii: