Cukrářská výroba I – Ludvík Bláha a kolektiv

ISBN 978-80-7333-137-5

Nový produkt

5., vydání přepracované, B5 formát, 178 stran, 20 obrázků

VYŠLO V ZÁŘÍ

Více informací

95 ks

295,00 Kč s DPH

Více informací

Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby.

Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. 

Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy.

Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: