Cukrářská výroba III – Ludvík Bláha a kolektiv

07.09

9788073331399

Nový produkt

5., vydání přepracované, B5 formát, 198 stran, 8 obrázků

E-BOOK

VYŠLO V ZÁŘÍ

Více informací

295,00 Kč s DPH

Více informací

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních
moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: