Ludvík Bláha a kolektiv: Cukrářská výroba II pro 2. ročník oboru vzdělání Cukrář Zobrazit větší

Cukrářská výroba II – Ludvík Bláha a kolektiv

ISBN 978-80-7333-098-9

Nový produkt

pro 2. ročník oboru vzdělání Cukrář
4., přepracované vydání, formát A5, 184 stran, 29 obrázků, 4 tabulky
Rok vydání 2013

E-BOOK

Více informací

255,00 Kč s DPH

Více informací

Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvém roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje též chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají.

Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat.

Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.

U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Ke stažení