Ludvík Bláha a kolektiv: Cukrářská výroba III pro 3. ročník oboru vzdělání Cukrář Zobrazit větší

Cukrářská výroba III – Ludvík Bláha a kolektiv

ISBN 978-80-7333-099-6

Nový produkt

pro 3. ročník oboru vzdělání Cukrář
4., přepracované vydání, formát A5, 188 stran, 7 obrázků
Rok vydání 2013

E-BOOK

Více informací

255,00 Kč s DPH

Více informací

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku.

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí.

Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům.

Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Ke stažení