• Nové

Cukrářská výroba III – Ludvík Bláha a kolektiv

268 Kč

5., vydání přepracované

B5 formát,

198 stran, 8 obrázků

Rok vydání 2019

E-kniha

Počet

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních
moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

07-09
9788073331399
978-80-7333-139-9

4 další produkty ve stejné kategorii: