• Pouze online

Cukrářská výroba I – Ludvík Bláha a kolektiv

205 Kč

pro 1. ročník oboru vzdělání Cukrář

4., přepracované vydání

formát A5, 144 stran, 

19 obrázků, 2 tabulky

Rok vydání 2013

Od září  2019 NOVÉ AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ.

E-kniha

Počet

Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků, uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.

Obsah kapitol:

  • Úvodem
  • Propočty surovinových norem
  • Úprava cukru vařením
  • Polevy
  • Náplně
  • Pevná tuková těsta
  • Třená linecká těsta
  • Pálená hmota
  • Listové těsto

Učebnice určená žákům 1. ročníků oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 ale i nadšencům o cukrářskou výrobu.

07-02
9788073330965
978-80-7333-096-5

4 další produkty ve stejné kategorii: