Cukrářská výroba I – Ludvík Bláha a kolektiv

330 Kč
S DPH

5., vydání přepracované

B5 formát, 178 stran,

20 obrázků

Rok vydání 2019

E-kniha

Počet

Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby.

Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. 

Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy.

Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

EAN 9788073331375

ISBN 978-80-7333-137-5

07-07
9788073331375
978-80-7333-137-5

4 další produkty ve stejné kategorii: